Dopis- Tohle moc rádi uveřejníme a moc velké díky za tak krásný dopis.

20.06.2016 16:41

Moje milé trenérky - Dano a Ivano, (je to podle abecedy)

ráda bych vám oběma poděkovala za báječné víkendové tréninky, na které  s Arisou už celý rok a půl chodíme :-)
 

Nejen, že jsem se měla možnost setkat s vámi - milými a usměvavými profíky, ale obě s Arisou víme, že umíte i nekonečně zařvat a vynadat nám i psovi ;-)  (ale taky víme, že je to vždy pro dobro věci). A Danino jasné a nekompromisní  "NE" bych se potřebovala naučit pro pracovní i soukromý život.

Ale je taky zajímavé, že kolem sebe koncentrujete lidi, kteří jsou (aspoň většina z nich) pohodoví a přátelští. Ego asi nechávají na parkovišti a středobodem našich setkání jsou jen a pouze pejskové.
A tak, i když musím vstávat o víkendu na budíka, tak to dělám ráda a těšíme se za vámi obě. Stačí, když Arisa vidí mřížku do auta a nemůže se dočkat, protože mě to prostě po ránu trvá moc dlouho.

Navíc, z mého, na počátku, zcela nevychovaného jedince se podstupem doby stala psí  slečna, kterou občas k nějakým povelům poslušnosti i donutím či přemluvím. Navíc pod vaším vedením udělala obrovský pokrok.  Zlatým hřebem našich aktivit se stal pokus o zkoušky - ale fakt, že to Arisu tak strašně baví - mě naplňuje radostí, energií i dobrou náladou.
Nikdy jsem si nemyslela, že budu s chutí běhat po poli, stepovat u rybníka v mokrých botách a s myslivci trénovat "chování po výstřelu". Ještě nedávnou fanazií bylo i  mít v mrazáku bažanty či kachničku, ovšem nikoliv na pečeni....  

Prostě jste mi krásně zpestřily a obohatily poslední dva roky. Přátelstvím, zajímavou činností a báječnou životní náplní.

Zkrátka, měla jsem štěstí, že jsme se v té pizzerii s Ivanou potkaly :-)

 

Ještě jednou vám oběma díky!!!! Krásně se spolu doplňujete a rady i postřehy od každé z vás jsou pro mě, jakožto psího začátečníka, hodně podnětné a moc mi to pomáhá.  

 

Budu se zase těšit na viděnou s vámi oběma  :-) 

 

Přejeme vám všem krásné léto !!!

 

Radka Folbergerová a Arisa